© 2023 Имя сайта. Сайт создан на Wix.com

איזה גריל עדיף לבחור לברביקיו ?

איך לבחור את הרשת לברביקיו

רשת לברבקיו זה מוצר אוניברסליי, אפשר להכין מנות בשר (כולל בקר), נקניקיות, קבב, דגים, עוף וירקות. 

1. כשבוחרים רשת צריך לשים לב לסוג המתכת . הרשת המומלצת ביותר היא מנירוסטה שבגריל שלנו המרווחײם הם 8 מילימטר בין צלע לצלע כדי שהנקניקיות לא יפלו אל הגחלים

אנו נשאלים פעמים רבות את אצמנו כיצד לבחור גריל, מנגל, לשימוש בטבע תמיד לשאת במכונית שלך.

אז, בגיליון זה ברצוננו לדבר על איך לבחור את הגריל הנכון.

 

1) - לשים לב לעובי הקיר מתכת, למעשה, המתכת עצמה. למה, אתם שואלים? מכיוון שבמהלך החימום והקירור של מתכת, חשופה לחום גבוה, אנשים אומרים "בשפת הרחוב יכולה להתעקם", ואם זה אפילו יכול להיות "מעוקל" ולשנות צורה.

 

2) - רצוי גם לשים לב לגודל של מנגל כך שתוחל 

לשים 4 סטייקים כל אחת 250 גרם או שמונה שיפודים

 

3)  - תיבת ברביקיו חייבת להיות עשויה לא פחות עובי פלדה של 1.5 מ"מ, יותר מעובי 1.5-2 מ"מ  לא הגיונית לעשות כי זה מוביל לעלייה משמעותית במחיר של המנגל. 

 

4) - בואו ננסח כמה מסקנות מהניסיון שלנו. בשר תופס חום מגחלים,

המירחק האידיאלי בין גחלים לבשר 10-15 ס"מ

 

5) - שולחן יהפכו את השהייה שלכם אפילו יותר נעימה ונוחה.

עכשיו אתה יכול לאסוף את החברים הטובים  לברביקיו 

כמו כן, הברביקיו שלנו נעשה על גחלים, שהוא גם חובב.

 

אז שוב סיכם את הנקודות.
- עובי הקיר צריך להיות בין 2-1.5 מ"מ
יכולה להיות מחוזקת רצועת תיבה למנוע עיוות -

 

לסיכום, ברצוננו לומר שכל המנגל שאנו מייצרים בדיוק יכול לספק את כל הדרישות שלנו. אנחנו כבר בייצור במשך 8 שנים רכשנו ניסיון רב.

למעשה, יש לנו כבר  את הגריל שאתה אוהב

 

אם יש לכם עוד שאלות, אתה תמיד יכול להתקשר אלינו ב 0544771467 והמומחים שלנו יעזרו לך!

ערכת מנגל פרימיום לחווית על אש מושלמת

בשר

סוג הבשר

•מומלץ להשתמש בבשר עם אחוז שומן גבוהה להכנה על האש. 

•העדיפו בשר כמה שיותר טרי וצעיר.  סוגי הבשר הטרי שיוצאים טוב במיוחד על הגחלים הם- עגל, כבש צעירים ופרגיות.

•בעת רכישת בשר חשוב לשים לב למאפיינים החיצוניים הבאים: צבע בשר בהיר ורענן מעיד על בשר טרי וצעיר. ריח, בשר צעיר מריח מעט מחלב.

•באשר לחלקי הבשר האידיאליים עבור ברביקיו הם-צלעות כבש, צוואר, ירך טלה ופרגיות.

•סוגי הבשר שיוצאים מצויין על גחלים ולא מורכבים להכנה הם - עוף או כבש.

•הבשר הכי מורכב להכנה הוא בשר עגל.קיימים מספר מרכיבים אליהם צריכים להתייחס בזמן ההכנה, חשוב לבדוק את גודל הנתח שאותו תרצו להכין ובהתאם לחשב את זמן ההכנה. ללא חישוב זמנים נכון הבשר עלול לא להיות מוכן כראוי מבפנים או לחילופין לצאת יבש מידי.

...

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now