© 2023 Имя сайта. Сайт создан на Wix.com

 איך לבחור גחלים למנגל פחמים עבור ברביקיו

בימינו פחם העץ משמש בעיקר לצליית מזון במנגל בחצרות מרפסות ובשטחם ציבוריים פתוחים.
במהלך בעירתם, מכונים הפחמים גחלים, ובסוף תהליך בעירתם, שאריותיהם המתפוררות מכונות רמץ או אפר.

לא תמיד יש את האפשרות להסתכל בתוך שקית נייר. לכן יש צורך להתמקד בתיאור המידע שנותן היצרן.

שקיות של פחם נמכרות בכל פינה. אבל יותר ממחצית של הסחורה באיכות לא טובה

מומלץ לקנות גחלים בשקים של 10-8 ק"ג לפחות, קניה בכמות גדולה כמעט מבטיחה לנו גחלים גדולים.

וגם מורידה את המחיר לקילו באופן משמעותי.

אפילו אם הבשר הטוב ביותר, ומרינדה מושלמת, אתה יכול לקלקל הכל בקלות. ללא פחמים נכונים? שאלנו המומחים כדי לספר לכם איך לבחור פחמים עבור ברביקיו

בחירת פחמים מעצי זית או עצי הדר ובכל מקרה אין לבחור פחמים עם חומרי הדלקה סינטטיים.

בשביל גריל מושלם כל מה שאתה צריך זה שני דברים: חום ורשת טובה. חום אלוהים זה גחלים שמגיעות לבערך אלף מעלות צלזיוס. רשת טובה היא רשת נירוסטה 6 מ"מ כבדה ועבה. הבשר הולך לקבל את מכת החום שלו לא מהגחלים אלא מהמתכת עצמה. ככל שהמתכת תהיה יותר כבדה, היא תאגור בתוכה יותר חום. תסתכל רגע על הדבר הדקיק הזה שמוכרים לך בתור רשת במנגל אלומיניום של התחנות דלק: זה לא רשת.

גחלים למנגל פחמים מעצים בעלי ערך קלורי גבוה - ערך קלורי הוא כמות הקלוריות שיש בעץ, ככל שיש לעץ יותר קלוריות, הוא יבער יותר זמן. העצים בעלי הערך הקלורי הגבוה ביותר הם : אלון, ארז, זית, דובדבן, מהגוני, בוק, הדר וסיסם. בישראל ניתן להשיג פחמים מכל העצים האלו.

גחלים גדולים - ככל שהגחלים יותר גדולים הם יבערו יותר זמן.

מוצר 1. ידידותי לסביבה. הוא מכיל 100% מרכיבים טבעיים. ללא תוספים של חומרים זרים אחרים. אינם משחררים עשן ריח לחלוטין. יש לך שליטה מלאה על הטעם של האוכל שלך, מוסיפים את החומרים על פי בחירתך.אין הגבלות בשימוש לעריכה של כל מזון, כי אינו פולט ריח. זה יכול לשמש גם בסביבת הבית (הצתה במקום מאוורר היטב).

הייתי מצייע חברים שלי לא להשתמש בטבליות מבוססות אלכוהול עם וכל מיני נוזלי דלקים לפחם כדאי להדליק אותם כי זה מזיק לבריאות.

איך מסדרים את הגחלים? אתה צריך שני איזורים במנגל שלך: איזור "חם" לסגירה של נתחים ואיזור "קר" להמשך הבישול שלהם. במנגל מלבני, שים יותר גחלים בצד אחד;

מתי שמים את הבשר על הגריל? הדלקת פחמים לוקחת בערך ארבעים דקות. את הרשת אתה בדרך כלל יכול לשים על הגחלים אחרי עשר דקות, שתתפוס חום; את הבשר אפשר להתחיל לשים כשהאש כבתה לגמרי והגחלים מקבלות ציפוי לבן של אפר.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now